Ehm

Dags för en snabb uppdatering. Haft mycket i skola dem senaste veckorna! Har haft otroligt många deadlines. Dem två senaste dagarna (idag och igår) har jag fotat extremt mycket och redigerat bilder. Äntligen klar! Är nöjd som f*n. :) Hm... Var hemma i Södertälje för ett tag sedan också. Trodde att det skulle kännas annorlunda att komma hem, men det var det inte. Det ironiska med att komma hem är att det är; samma doft, samma möbler, samma slags kaos, samma allting. Inget har förändrats. Hann träffa ett par vänner iaf vilket värmde! Saknar dem otroligt mycket! Saknar speciellt springturerna med Joel. Krökandet med Fredde. Chillhänget hemma hos Goffe. Goders bilkörande. Rantas tokigheter. Succes... ehm, Succes? Haha, nä men saknar Succe som fan också! Saknar er alla andra också, hoppas ni vet vilka ni är, lolz. :)

Var på Kåren i fredags, då det var Pirate vs. Ninja-tema. Jag var "ninja" i 5 minuter, sen orkade jag inte mer. Blev full, men inte sådär full som jag brukade bli hemma i Södertälje... Skumt!

Det är så otroligt mycket skillnad på Karlshamn och Södertälje. Annan doft i luften (Karlshamn stinker). Fast Karlshamn är en vackrare stad, men mindre... Södertälje har nära till Stockholm vilket är otroligt awesome!

Har åkt på en rejäl förkylning vilket suger, det hindrar mig från att sticka ut och kuta. Undrar vad jag ska göra i helgen? Kåren är inte öppet. Hm... Vill absolut göra någonting, men frågan är bara vad.

Over and out. :)

What a crazy random happenstance!

Fyfan, what a day! Vaknade tidigt som fan för att hinna till skolan i god till (vi skulle få våra skol-kort idag så vi har access till varenda dörrjävel som finns! Master-key-card!) Perfekt. Sen skulle vi besöka en ö som ligger PRECIS utanför hamnen i Karlshamn. Mycket ball ö, men eftersom sommaren blivit "höst" så var det inte lika varmt. Eller jo, nu ljuger jag, aja baja! Det var varmt, men blåste kallt som fan, så var varm-kallt. Sjukt skumt... Kan väl dessutom bero på att havet omringade hela ön. Sjukt nice utsikt btw, tog några foton, mmsade till några coola vänner i Södertälje. Aja, är så jävla trött nu så jag kan knappt tänka. Jisses! Baj baj.

RSS 2.0