Walking on a dream

 

Remixen är rätt gammal, kom i princip samtidigt som låten släpptes (i våras tror jag). Men den är ju lätt den bästa remixen av Walking on a dream av Empire Of The Sun.


Marabou... Gaah!

Är sugen på Marabou, Coca-Cola och glo på Toy Story. HAR INGET av dessa grejor här hemma. Suck..

Fyfan vilken gårdag.

Satan vad jag är bakis idag. Uäh! Utgång på Central Baren, såg Venus och drack öl och chilla. Awesome! Hände grejor hela tiden kändes det som även fast det började bli segt, men sen stack vi vidare till Sailors (iaf jag och Goffe), fan vad vi shotta. Haha, så jävla nice. Sen blev det efterfest i Rosenlund, massa öl. Sen stack vi hem till Anton runt 4-5 på morgonen, och sov.. Men vaknade upp av att jag hade så jävla ont i hela jävla midjan, fyfan! Gick inte att sova alls, så stack hem 8 på morgonen, fortfarande full som fan och bakis samtidigt. Vilken jävla natt/morgon/stick. Vaknade nyss typ. Ska ta ett varmt baaad. :D

Signum - Riddles in the Sand


Q n' A:s

http://open.spotify.com/user/rsvmrk/playlist/5QBQ9zUQ6MZsOKO2dBBkmv



Amnesia ikväll?

Funderar starkt på att dra till Amnesia ikväll i Sthlm. Ligger jävligt Centralt (Kungsgatan 3), 18-årsgräns ofc. Och bästa av allt: fick reda på att det är gratis inträde! Det säger man inte nej till! Kommer vara asskön musik (om DU har bra musiksmak så). House/trance antagligen! Fett pepp! Nån som är på? Går att anmäla sig på fejjan.




Klubb PENTAGÅN.

Imorgon ska man ut och dansa järnet! På en torsdag till och med, kommer ju vara helt död på jobbet på fredag sen! Men lär ju vara totalt värt det! Ska nämligen till Klubb Pentagån imorgon. :) Awesome! :>

Snart mat, ashungrig! :D Blir kycklingwraps. :>

Plugga i Spanien?

Var och handlade för ett tag sedan och fick ett samtal ifrån en tjej som jobbar på det stället jag sökt till för att plugga. Kändes asnice! Och det fanns två alternativ: Antingen i Malága, Spanien eller i USA (minns inte vart). Men ah! Ska kika mer i broschyren jag fick. Måste dessutom ringa tillbaka och höra hur det blir med boende osv. Sen var jag ju mest intresserad av att börja till nästa höst i September! Känns awesome. :)

Snart kryssning. Kan inte denna jobb vecka ta slut? Känns som att jag får springa och stressa hela tiden! Fett ovärt. Vet inte heller vad som händer i helgen. Inga planer direkt. :<

What's up with that stupid bitch?!

HEY! What up? Asfin rubrik, har inget med inlägget att göra. Helt random och inget har hänt. Lugn helg iaf! Så jävla trött också... Sen att man ska upp och jobba imorgon gör ju inte saken bättre. Fan vad jag gnäller, får sluta upp med det. Så jävla glad över att jag har ett jobb ens. Hm, funderar på att ta brorsan min på bio ikväll. Han ville se District 9, så han får väl som han vill. :>

Summers gone.

Satt i fikarummet häromdagen och glodde ut genom våra gigantiska fönsterrutor. Fastnade med blicken, som vissa känner till. Man är helt fokuserad på något, men man hajar inte riktigt vad man tänker på. Och sen ska alltid nån idiot sabotera för en genom att vinka med handen framför ens fejs. Vad fan? Hur som helst, glodde på ett träd och alla löv var gula. Började genast tänka på hur fort sommaren och värmen försvann och hur snabbt hösten trillade in med kyla och regn. Gula löv överallt på marken! Frost på morgonen, very cold. Tittade över till andra sidan av kanalen också, på skogen och minns hur det såg ut i somras. Alldeles grönt! Strålande sol och man ville verkligen inte jobba, men nu är det snarare tvärtom, även om jag blev riktigt sugen på en LÅNG LÅNG skogspromenad (men då skulle jag helst vilja ha en hund som sprang efter en). Är någon på på en promenad idag? INTE? Stick då.

Orkar inte heller skriva ner dem allra djupaste tankarna här just nu, skulle bli alldeles för mycket och för invecklat. Ni skulle dessutom tolka mig helt fel. Har inget med negativa saker att göra, bara att dem flesta inte skulle haja helt enkelt.

Igår vid busshållsplatsen, påväg till Adam i Ritorp satt två tjejer i busskuren också, rökte, förfestade på en fjuttig cider och rött skitvin. Men snälla någon! Fan vad crap det kom ur deras munnar. Och helt plötsligt får dem för sig att ena ska hålla utkik medan den andra ska sätta sig ner och pissa bakom busskuren. Aja.

New clothes.

Stack till Sthlm igår efter jobbet med Ågren. Dock stack jag till stan en snabbis innan och köpte en Jean Paul parfym samt nytt hårvax. Och? Ni kunde inte bry er mindre. Stick. Läs inte då för fan. Hur som helst, stack till Sthlm efteråt, köpte nya brallor, 3 par faktiskt, ett par jeans och två par chinos. Awesome. Happy face. Köpte ett svart jävla linne också och en T-shirt. Kan inte spendera mer pengar typ, har ju en jävla kryssning att peppa! :)

Vad upp idag btw? Nån jävel som vill göra nåt?! :>

Peace.

Fan vad pepp då!

Uäääääh. Pepp! Mycket folk som ska med nu. Hej. Jag dör.

Ica-reklam, Sveriges bästa?


SERIÖST VILKA

TATTIGA OCH ONÖDIGA INLÄGG JAG SKRIVER/GÖR. Vem fan orkar ens lägga ner energi på att glo/läsa/ödsla dyrbar livstid på detta? Masterpiece, jag vet. :) Vad fan ska man skriva om?

Pics don't need words.


Untitled.

Maj/Juni 2008.


Adam, my broh!

Kom nyss hem från en mysig och LÅNG stadspromenad med min andra halva - ADAM! Satan, saknat den jäveln som fan! Kändes awesome att träffas och prata skit. :D Haha! Våran rutin runda är ju rätt soft också. Fan, vi kommer alltid in på djupa grejor. Så nice. Varför i helvete i stjärnorna... Varför i helvete har en ko 50 spenor... varför i helvete är alla så bögiga? Haha, nej då. Bög's, keep it up. Assholes are for fun. Hm.. :D OCH DU SKA FAN MED PÅ KRYSSNINGEN, skiter i vilket. :D

Bilden är ju bara het, stick.


Barnsligt pepp.

På detta, den 28:e.


Nån som vill börja lira eller?!

HALLÅ! Lira med mig! :(


Vad fan har hänt?! LOL. :|

Fyfan, kollade nyss min statistik, blev grymt chockad. 16 unika läsare! Woho, rekord! Keep it up! Trodde inte att min tattiga blogg var så intressant, så mycket skit som den består av! Men awesome! Fan, hade typ 2 unika förut, lolz... :) :D

Hemma nu. :>

Hm, denna vecka har jag blivit tillbaka flyttad till byggnad 334 igen, för dem behöver en jävla massa hjälp. Aja! Lite omväxling på jobbet är ju skönt! :D Haha. Kom och tänka på en grej påväg hem från jobbet också, samtidigt som jag lyssnade på "We're the people" som påminner så jävla hårt om sommaren. Men det har blivit så fruktansvärt KALLT! Och idag snöade det! Jag menar, vart fan tog sommaren vägen? Kändes som att den var här för 15 minuter sen! :< Aja, skönt med höst ändå! Snyggare kläder förmodligen, skönt med olika färger överallt på träden, ja, det är mysigt. HEHE! En kopp kaffe skulle inte sitta helt fel just nu.

Stick!


Påtal om annat, får fan mer i lön än vad jag förväntade mig (tog ju två veckors semester). Men fyfan vad glad jag blev när jag fick lönebeskedet! Happy face! :> Ska köpa massa grejs med Ågren på fredag. Tänkte köpa en ny parfym, funderar på denna klassiker, vet att den är JÄVLIGT typisk och har funnits i över 100 år nu, men den doftar ju förbannat gott - Eller om jag inte hittar något annat. :D



Närå. Peace! :)

Te amo.

:) <3 Du är underbarast. Du vet!

SPRIT OCH HOROR!

Calle citat. Bästa jag hört. Jag dör.

Funderar på

Om jag ska klippa mig när jag får lön eller om jag fan ska spara till riktigt långt hår den här gången! Får fan i mig se. Finns fördelar med båda! Kortare hår: Lättare att styla, fåfäng som jag är. Långt hår: HEADBANGA? :)

Payday!

Bara 6 dagar kvar tills lönen! Så nice! Måste köpa in lite nya kläder. Awesoooome! :>


Trance/Dance och förfest?

Istället för att peppa med dagens mainstream hits som spelas upp på radio, MTV och vart än du går, så kanske du vill vara "lite" alternativare och tagga till med riktigt skön icke-mainstream och totalt okänd trance! Har lagt ihop en asskön spellista, so here it is!

Dancefloor - Totally Awesome! :>

http://open.spotify.com/user/rsvmrk/playlist/4DRHi2UArhAviqTQjXLwQX


What happened to that poor thing, Q?

Shit, är så peppad - Men har ingen aning om på vad. Vill typ ut och dansa, röra, skaka loss. Lyssnar på helt sjukt skön musik! Nämligen spellistan jag la upp i ett tidigare inlägg.

Kom också på att ni som gillar att dra ut på nattklubbar och inte sitta och häcka vid sluskig öl på en tattig krog kan ju kolla upp detta vid intresse:

Paul Van Dyk - 7/11, 18-årsgräns, 340 kr förköp, 380 kr vid dörren (20 årsgräns vid dörren), @ Münchenbryggeriet/Mondaybar, Sthlm.

Kornél Kovács - 24/10, 18-årsgräns, (vet inte om det är gratis, men kostar isf 100 riksdaler!) @ Marie Laveau, Sthlm.

Massive Attack - 18/10, 13-årsgräns, 395 kr @ ticnet.se @ Anexet, Sthlm.

Röyksopp - 30/10, 13-årsgräns (tror jag), pris: vet ej. Kolla ticnet.se, @ Sthlm.



Photek

Lyssnade igenom ytterliggare några av mina Spotify spellistor. Blev nämligen sjukt sugen på dubstep/break core/D'n'B.

Hittade en grupp kallad "Photek", så jävla nice!

Lägger upp videon och spellistan.

Dubstep/DnB - Sjukt skön helt enkelt! :)

http://open.spotify.com/user/rsvmrk/playlist/0GSRyESGRuKhaXMzjKdyTj



Hemma nu.

Var hemma hos Goder och kikade på Fear And Loathing In Las Vegas och Funny Games. Goder somnade dock.. :) Hemma nu. Uttråkad som fan! Klockan är över elva och vet inte vad jag ska göra.

Peace.

Battlefield: Bad Company.

Aja, dags för att pressa lite BC på 360! Pepp! Döda! Awesome!


This is fucking me.

Ja, som sagt. Såhär ser jag ut. :)

Bilden är den senaste på mig och är relativt ny, i September nån gång tror jag. :) Älskling som fotade. <3

Jag i våras 2009, tror att det var i April eller Maj, ej säker!



Jag för ca 1 år sedan, sommaren 2008 i alla fall.




Jag för ca 4 år sedan, hösten 2005, hade precis träffat Marcela då. <3

Paul Van Dyk

Såg att en av världens främsta DJ's ska spela i Sverige, Sthlm på münchenbryggeriet 7/11. Vill ju självfallet gå! Han har ju ett par RIKTIGT RIKTIGT schyssta låtar att skaka loss till! Pepp som fan! Nån som vill med? Biljetter finns att köpas på mondaybar.com (Kostar 340 kr) 18-årsgräns givetvis!



Har en egen Spotify spellista med honom som jag slänger upp här ifall du inte hört, vill höra, har hört, osv osv. Peppa! Mina personliga favoriter är ju självklart "White Lies" (original remixen).

Paul Van Dyk - Skaka, peppa, förfesta, dansa, awesome, awesome!

http://open.spotify.com/user/rsvmrk/playlist/3desoBIl0q4d5vPX79ZfQG

Älskling! <3

Saknar min flickvän så sjukt mycket! Känns helt värdelöst att vi inte träffas i helgen! :S Vafan?

Är dessutom opepp på att festa hos hennes kompisar, därav ville jag inte hänga med. Var ju sugen på matlagning, men får väl bli en annan gång! :/


Empire Of The Sun

Är ju som sagt helt sjukt förälskad i Empire Of The Sun, deras musik är så underbar, går inte ens att beskriva hur löjligt bra det är. Kommer dem till Sverige är det ju självklart ett måste. Vet inte hur många spellistor jag har som innehåller deras låtar. Hur som helst, lyssnar ju på väldigt mycket musik - som alla andra människor. Och min musik har ju blivit bredare än någonsin!

Som sagt, lägger upp lite schyssta listor här vid intresse. Enjoy.




"SWEET AS JESUS" - Innehåller all möjlig musik som är totalt awesome! :D

http://open.spotify.com/user/rsvmrk/playlist/1TGcas91o5sL3FkP4C0E4B

"ROCK'N'ROLL" - Riktigt, riktigt skön rock'n'roll och pop dvs.

http://open.spotify.com/user/rsvmrk/playlist/4gP4VyxrUbwICpt8y1ovAP


Kärlek till Spotify!

Ny blogg.

Ny blogg, första inlägget. Tog bort min förra blog dels för att jag kände att jag inte hade tid, lust, ork eller intresse... Men jag går runt och tänker på så himla mycket grejor och har mycket att säga, som jag måste få ut - Även fast ingen läser det. Hur som helst, detta inlägg lär väl inte direkt innehålla mycket djupa tankar, men däremot andra grejor! Hur som helst, detta är vad som har hänt den senaste tiden: Enjoy!

Har inte suttit framför datorn så mycket den senaste tiden (i jämförelse mot vad jag brukar), men har känt att jag inte haft lust alls.

Förra veckan var helt störd! Tatuerade mig igen på onsdagen, skitnöjd! :) *Happy face* Har blivit mycket tränande på körkortet också, så jävla less på att jag inte har det! Och det är så jävla dyrt och ja, massa strunt! Fredagen var ju så sjukt underbar! Åkte upp till Sthlm med Daniel och gick på Dubstep/Break Core festen "ADRENALiN", så störd och awesome kväll/natt. :D Aspepp!

Bilden är väldigt dålig, men får duga. :)

Denna vecka har det mest varit jobb. Idag var jag på brandutbildning med Fredrik (vi jobbar på samma företag), blev sedan kebab till lunch. Soft! Dock sliskigt som fan.

Har uppdaterat mina spellistor på Spotify (använder ju Spotify's blogg också för att dela med mig av min musiksmak som är så awesome!) Länkar några vid intresse.

Måste också skärpa till mig och få tillbaka motivationen till att börja springa igen! Har tappat så sjukt mycket kondition - Besviken!

DENNA HELG: Från planer till planlös. Var tanken att jag skulle följa med min flickvän till Nyköping efter att hon kommit hem från kryssningen, men istället så blir hon bjuden på ett födelsedags/avskedsparty för en gammal klasskompis och sen ska hon glo på fotboll på lördagen (om jag förstod det rätt). Vafan? Aja...

Är sjukt peppad, har bokat kryssning den 28:e med mina boys! Fredrik, Daniel och Andreas. Så jävla fint. DRUNK AS FUCK. Nån som vill fixa min bloggdesign? Jag är sämst på det, även fast jag är kung inom HTML. WTF.


RSS 2.0